If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята перка се включва доста по късно даже си мисля че ми се включва направо втора степен - първа я пропуска - моята се включва като остане толкова растояние до горната чертичка - колкото е при теб растоянието от 80 до стрелката на втората снимка (с включена перка) Ама пък при мен нормалното е една идея над 80, а при теб гледам е малко под 80 Може просто да е разминаване на стрелките малко - иначе аз имам чувството че имам една степен на перката. Не съм виждал(чувал) друга степен
Незнам ако си 1.5.5 може да е нормално да има разлика с 2.10.4 .
Абе и аз не съм чувал втора степен ама не ми е загрявала чак толкова или поне стрелката не го е показвала ако е по ленива примерно
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Моята перка се включва доста по късно даже си мисля че ми се включва направо втора степен - първа я пропуска - моята се включва като остане толкова растояние до горната чертичка - колкото е при теб растоянието от 80 до стрелката на втората снимка (с включена перка) Ама пък при мен нормалното е една идея над 80, а при теб гледам е малко под 80 Може просто да е разминаване на стрелките малко - иначе аз имам чувството че имам една степен на перката. Не съм виждал(чувал) друга степен
Не може да нямаш две степени щом имаш климатик бре Васе,колите с една степен са доста остарели
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Не може да нямаш две степени щом имаш климатик бре Васе,колите с една степен са доста остарели
Aз знам че са с две - имам впредвид да се е загубила едната степен поради повреда - щото не съм усещал друга степен
Comment